Лютий 2019
Залиште свою оцінку:
Рейтинг: Ескізний проект реконструкції мотелю 5.0 із 5. Оцінок : 1

Ескізний проект реконструкції мотелю

  • Візуалізація

Опис проекту

Ідея дизайну

"Єднання з природою"


Концепція дизайну і основні матеріали, використані в інтер'єрі.

Перед нами стояло кілька завдань: перепланувати існуюче приміщення під паркінг; спланувати другий поверх під готельні номери.
Нашим замовником була обумовлена наявність великих панорамних вікон і пошук сучасного оформлення фасаду, з огляду на навколишнє середовище.
Після затвердження планувальних рішень отримали такий розподіл поверхів:
1-ий поверх включає основний вхід в готель, з рецепцією і сходами на другий поверх до номерів; великий гараж з двома воротами з виходом в зону рецепції; окремих гараж зі сходами на другий поверх в приміщення особистого користування замовника.
2-ий поверх включає просторий світлий хол; кухню для постояльців; технічне приміщення; загальний санвузол; 3 двомісні номери з санвузлами.


Виходячи з планувального рішення і з'явилася концепція скління фасаду панорамними вікнами, і ділення фасаду на зони з різними облицювальними матеріалами.
Хотілося щоб будівля вийшла сучасною і при цьому вписалася в природну атмосферу.
Для облицювання будівлі використовували фасадну штукатурку під бетон, і дерев'яну фасадну дошку.
Щоб приховати стики матеріалів, використовувалися металеві куточки чорного кольору, теж рішення було застосовано і для кутів будівлі.
На підтримку цієї задумки вирішили пофарбувати всі віконні, воротні і дверні прорізи в чорний колір, і використовувати скло-пакети чорного кольору.
Зонування облицювальних матеріалів обумовлено планувальним рішенням.


Інші проекти фасадів громадських будівель

Відгук дизайнера

Дизайнер  Олена Єфименко
Олена Єфименко

Важливим було не тільки грамотно спланувати номера для відпочиваючих, паркінг, а й органічно вписати сучасну будівлю в таку прекрасну природу.
В цілому рішення фасаду готелю вийшло актуальним, що відповідає сучасним тенденціям і побажанням замовника.
"Легкість" додали великі вікна, крізь які проглядається довкілля соснового бору.
Це ж рішення дозволяє постояльцям, персоналу і самому замовнику відчувати себе частиною цієї неймовірної природи.