Жовтень 2017
Залиште свою оцінку:
Рейтинг: Дизайн ресепшена цокольного холу Медичного центру 4.0 із 5. Оцінок : 1

Дизайн ресепшена цокольного холу Медичного центру


Опис проекту

Адреса об'єкта. Медичний центр, м.Київ.

Ідея дизайну. Практичність, функціональність і комфорт для пацієнта і медичного працівника.

При створенні дизайну одним з основних завдань було створити комфортну обстановку, в якій пацієнти почували б себе спокійно і не були обтяжені стресом і дискомфортом.

Втілення дизайн-концепції. Дизайн зони ресепшн повинен не тільки відповідати вимогам санітарно-епідеміологічних норм, але бути зручним в процесі роботи і подобатися співробітникам. Постаралися створити спокійну і комфортну атмосферу, тому що найбільше пацієнти, які страждають від болю, потребують розслабляючої обстановці, де можна відпочити морально і фізично. Сходи, по яким спускаються пацієнти, закриті від протягу розсувними дверима з матовим склом.

Основні матеріали, використані в інтер'єрі.
На стелі використані гіпсокартонні конструкції з фарбуванням в білий колір, блакитний «Arctis 120» і бежевий «Amber 30» по палітрі «Caparol 3D Plus». У зоні ресепшн його доповнили дерев'яними планками 40х40 мм.

Стіни оформлені гладкою фарбуванням (колір Amber 30 по палітрі Caparol 3D Plus) і ЛДСП панелями (Egger U156 ST9 бежевий пісок); в обробці використовуються дерев'яні бруси 40х40 мм. Уздовж усього коридору в необхідних місцях застосовані пластикові настінні відбійники-поручні, які захищають стіни від механічних пошкоджень і зовнішніх забруднень.

Ресепшн (1900х2600 мм), кавовий модуль і декоративні кашпо для рослин виконані з МДФ. На підлозі плитка «АТЕМ E0000» пісочного кольору (600х600 мм). Крісла «Dline Style» з серії "Соло" в двох кольорах. Радіатор закритий екраном з дерев'яних брусів 40х40мм.

Світильники: стельові світлодіодні «EGLO 89489» (600х600 мм), точкові врізні «KANLUX 71991» і «KANLUX 64779».