Жовтень 2017
Залиште свою оцінку:
Рейтинг: Розробка дизайн ресепшена і коридору в Медичному центрі 4.7 із 5. Оцінок : 3

Розробка дизайн ресепшена і коридору в Медичному центрі


Опис проекту

Адреса об'єкта. Медичний центр, г. Киев.

Ідея дизайну. Практичність, функціональність і комфорт для пацієнта і медичного працівника.

При створенні дизайну одним з основних завдань було створити комфортну обстановку, в якій пацієнти почували б себе спокійно і не були обтяжені стресом і дискомфортом.

Втілення дизайн-концепції. Дизайн зони ресепшн повинен не тільки відповідати вимогам санітарно-епідеміологічних норм, але бути зручним в процесі роботи і подобатися співробітникам. Намагалися створити спокійну і комфортну атмосферу, тому що найбільше пацієнти, які страждають від болю, потребують розслаблюючій обстановці, де можна відпочити морально і фізіческі.В дизайні стелі враховані опускаючи для всіх необхідних комунікацій.

Основні матеріали, використані в інтер'єрі. Стіни оформлені гладким фарбуванням (кольори: білий і «Lazur 180» по палітрі Caparol 3D Plus). Уздовж усього коридору в необхідних місцях застосовані пластикові настінні відбійники-поручні, які захищають стіни від механічних пошкоджень і зовнішніх загрязненій.Ресепшн (2500х2170 мм) виконаний з МДФ. Крісла «Dline Style» з серії "Соло" в двох цветах. На стелі використані гіпсокартонні конструкції з фарбуванням в білий і блакитний «Lazur 180» кольору по палітрі «Caparol 3D Plus». Світильники стельові світлодіодні «EGLO 89489» (600х600 мм). На підлозі плитка «АТЕМ E0000» пісочного кольору (600х600 мм).