Березень 2017
Залиште свою оцінку:
Рейтинг: Дизайн шоуруму салону 4.0 із 5. Оцінок : 2

Дизайн шоуруму салону

  • Візуалізація
  • Інші кімнати в цьому проекті (1)

Опис проекту

Ідея дизайну. Лофт з акцентом червоного.

Концепція дизайну. Інтер'єр шоурума є інтерпретацією стилю Лофт. Даний стиль формується архітектурними особливостями приміщення, так як об'єкт знаходиться в сучасному приміщенні, за основу взято поєднання приглушеної "сухої" деревини (як підлогове покриття), збереженої цегли (в якості декоративних площин) і штукатурки в двох кольорах - світло-кремовому і оранжево-теракотовому.

Рішення стелі в темно-сірому фарбуванні по плитах перекриття зменшує його активність, тим самим зробивши основний акцент на стіни і меблі. Основний зал шоурума розділений на 2 зони за допомогою дерев'яної конструкції.

На підтримку матеріалу підлоги і обраного стилю, вона оформлена в металевий каркас з інтегрованим світлодіодним підсвічуванням представленого товару. Метал пофарбований в чорний, так як даний колір проявляє на своєму тлі інші, і увагу буде сконцентровано тільки на товар. Передбачені прорізи, через які з боку працівників буде видно, як входить відвідувач.

Основні матеріали, використані в дизайн-проекті:

Двері виконані з дерева, елементи металевої оббивки присутні, як данина минулим століттям, в яких було побудовано більшість фабрик і заводських приміщень, які сформували ікони стилю лофт.

Логотип оформлений в класичну рамку зі світлодіодним підсвічуванням. Нижче — 3 полки, аналогічного рішення з основними нижніми. На підтримку червоного кольору в логотипі додали кілька червоних акцентів в поличці, світильнику і висувних ящиках.

На стелю додані фальшбалкі зі спрямованими світильниками. У центрі композиції підвісні світильники, згруповані і опущені на різний рівень, що створює імпровізовану люстру. Цей артоб'єкт служить не тільки за своїм прямим призначенням, але і прикрашає, надає динамічності і жвавості в шоурум.

Полки зроблені частково з подвійного ДСП, частково скляні, з металевим каркасом і підвісами.

Адреса об'єкту: м. Черкаси