Червень 2019
Залиште свою оцінку:
Рейтинг: Ресепшн і зона очікування в клубі віртуальної реальності 5.0 із 5. Оцінок : 1

Ресепшн і зона очікування в клубі віртуальної реальності


Опис проекту

Концепція ресепшн і зони очікування в клубі віртуальної реальності.

«Кордонів більше немає».

Завдання полягало в тому, щоб вже на вході людина почала занурюватися в атмосферу фантастичного фільму.
Саме очікування чогось незвіданого і непередбачуваного може підготувати до майбутнього перевтілення і неймовірним емоціям.
Тому даний інтер'єр повинен стати основним якорем і сполучною ланкою між тим, що людина залишила за вхідними дверима і тим, що чекає на нього в найближчі години.

Такий дозвілля підійде для людини, яка любить життя і отримує від неї максимум задоволення, він азартний, активний і просунутий в технологіях.

Він шукач пригод, екстремальних відчуттів і адреналіну.
Переміщаючись по ігровій кімнаті, учасник буде долати лабіринти, ухилятися від куль, дертися на скелі, літати над прірвою і досліджувати інші планети... Він зможе стати, ким завгодно.


Втілення дизайн-концепції.

Призначення даного приміщення задало тон всьому дизайну.
Це технологія майбутнього, що дозволяє перевтілитися і бути на вістрі технологій, а футуристичні деталі і світяться панелі є відсиланням до фільмів «Трон», «Першому гравцеві приготуватися», «Той, що біжить по лезу» і ін.

На момент початку розробки дизайну деякі форми стель і кільцеві світильники вже були і добре підходили під наш футуристичний стиль.
Ці великі елементи не можна було ігнорувати, тому вони стали стилеобразующими елементами.

Ми запропонували використовувати по стінах RGB-підсвічування, щоб можна було одночасно скрізь плавно змінювати її колір.
Пол і стіни будуть весь час переймати на себе різні відтінки цієї підсвічування.
Для занурення в атмосферу гри штори на вікнах будуть повністю закриті, тоді і підсвічування дасть необхідний ефект.
Існуючий підлога була світлим - мармур бежевого кольору.
Міняти його замовники не хотіли.
Тому, якщо організувати світло таким чином, щоб загальне світло був приглушеним, а подсвечивались тільки необхідні цікаві місця і контури різних елементів, то світлий колір підлоги дозволить зберігати хорошу видимість для безпечного переміщення відвідувачів.

Щоб позбутися відчуття порожнього обсягу (через світлого статі, великої площі приміщень і високої стелі), ми не побоялися оформити стіни в темно-сірому кольорі.
Освітлення зробили зонувати: яскравим на ресепшне, а в іншій частині - світлодіодні підсвічування зі змінним програмованим освітленням.

Існуючі двері запропонували обклеїти плівкою з текстурою металевого листа і по периметру оформити світлодіодним підсвічуванням, як вхід в портал.

У зоні очікування розмістили кілька затишних диванів і пуфів - 8 посадочних місць.
А великий телевізор дозволить будь-якій компанії зі зручністю спостерігати за всім, що відбувається у віртуальному світі.

 

Основні складності при роботі над проектом.

- невипробувана дизайнерами сфера;

- дуже великі площі;

- незвичайна форма приміщення (з пов'язаними коридорами і переходами);

- наявність двох ступенів в зоні очікування;

- необхідно вміло вписати в інтер'єр вже наявну підлогову плитку.


Основні матеріали.
Стіни: перфоровані листи з нержавіючої сталі і декоративна штукатурка;
Світильники над ресепшн: фірми «Eglo»;
Крісла-мішки: від фірми «Poparada»;
Дивани: з колекції «ALFINOSA» фірми «Blanche";

Ресепшн: МДФ і штучний камінь;

Карниз для прихованої світлодіодного підсвічування: «Tesori KD 301».

Дизайн інтер'єру в Одесі