Січень 2014
Залиште свою оцінку:
Рейтинг: Дизайн салону краси Стрекоза в стилістиці арт-деко 5.0 із 5. Оцінок : 3

Дизайн салону краси Стрекоза в стилістиці арт-деко


Опис проекту

Ідея дизайну, творча назву проекту, концепція:

«Маленька кабінка для великої краси»

Бордовий колір служить акцентом, цілком захоплює увагу відвідувачів салону і викликає сильні емоції, як ніби кажучи про силу і успіх.
Додавання до нього бежевого кольору заспокоює, врівноважує і створює відчуття тепла і затишку.

Основним побажанням замовників і основною складністю в дизайні було розділити один простір на кілька окремих зон, забезпечивши при цьому все приміщення достатньою інсоляцією.

Втілення дизайн-концепції:

Інтер'єр даного приміщення створено в яскравому і запам'ятовується стилі арт-деко, що з'єднує класику і сучасність.
Незважаючи на невелику площу, приміщення вдалося розділити на необхідні функціональні зони: 3 місця для майстрів-перукарів, 1 мийна і прохід в сусіднє приміщення.
Для цього використовували гіпсокартонні перегородки зі вставками матового скла з золотими малюнками.
Для візуального полегшення доповнили їх по периметру теплим світлодіодним підсвічуванням.
Їх основа оформлена бордовою мозаїкою, а всередині - декоративними камінчиками.
При необхідності / за бажанням клієнта дві з кабінок можна закрити шторами.
По максимуму використовували 4 існуючі ніши, в них розмістили дзеркальні шафки і вітрини.
Решта: 3 ніши, створені спеціально з заокругленням кутів, використовуються під дзеркала з фацетом.
Оскільки підлога цього і сусіднього приміщення знаходиться в різних рівнях (перепад 120 мм), біля входу з'явилася сходинка і ковані перила, забарвлені під золото.

Основні матеріали, використані в інтер'єрі:

Перукарні візки "Friend" фірми "AGV" (Н910х360х450),

мийка для волосся "Wien" (Н930х570х1200 / 1500) фірми "Comair" (Німеччина),

крісло перукарське A068 (Китай),

плитка "Saba Marfil" (Іспанія),
13 підвісних світильників: червоні "Ideal Lux Flut SP1 Small", білі "LampGustaf Slim" і чорні "LampGustaf Slim".

Інші проекти розділу "Салони"

Відгук дизайнера

Дизайнер  Гнатовська Ірина
Гнатовська Ірина Планувальне рішення зайняло більше часу, ніж зазвичай. Думала, що не вийде красиво розділити це приміщення на стільки невеликих зон, ще й так, щоб проникало світло від вікна, і щоб в двох кабінках була можливість повністю закритися. Але по-моєму все вийшло :)