Листопад 2016
Залиште свою оцінку:
Рейтинг: Дизайн сучасного спортзалу, розташованого в прохідній зоні 4.0 із 5. Оцінок : 1

Дизайн сучасного спортзалу, розташованого в прохідній зоні


Опис проекту

Ідея дизайну. Створити сучасний яскравий спортивний зал


Концепція дизайну. Завдання стояло в порівняно невеликій прохідній зоні, яка залишилася після перепланування загального обсягу і відділення площі для санвузла з душовою, передбачити пару аеробних тренажерів, турнік зі шведською стінкою і стійку для гантелей.


Складнощі при роботі над проектом. Необхідність створити відчуття затишного зонування, а також візуально відвернути увагу від сходів та відкритого проему в коридор.


Переваги реалізованого проекту. Сходи оформлені стильно і лаконічно, чорний колір ковки вписується в інтер'єр. Основну увагу привертають великі вікна, які додають відчуття простору і панорама міста в сизих відтінках.


Основні матеріали. Фотошпалери з панорамою міста, штучний декоративний камінь.


Адреса об'єкту. м. Сміла, Черкаська обл.

Відгук дизайнера

Дизайнер  Іванов Віталій
Іванов Віталій Оригінально підійшов до оформлення сходового отвору. Зробив його круглим, за формою гвинтових сходів, хоча спочатку планувався квадратний сходовий проріз.